Technische tekening

Technische tekening

Het belang van een technische evenementen tekening

Bij ieder evenement is het van belang om de indeling van het terrein vooraf duidelijk in kaart te brengen. Freshgrooves is reeds 10 jaar gespecialiseerd in het inrichten van festivalterreinen en locaties. Onze knowhow is gestoeld op zowel ervaring met het praktisch realiseren als technisch en logistiek voorbereiden van evenementen. Wij weten waar we rekening mee moeten houden en wat we tegen komen bij het intekenen van een evenement. Voordat wij gaan tekenen plannen we altijd een locatie bezoek, ongeacht we reeds bekend zijn met de locatie. Wij vinden het belangrijk om te weten te komen wat u van ons verwacht en samen met u, uw doel te realiseren.

technische tekening

Speciale CAD software

Wij werken met een 3D CAD-programma dat speciaal is ontworpen voor het intekenen van evenemententerreinen. De meeste locaties in Nederland beschikken over een CAD-tekening, welke wij als basis kunnen gebruiken voor uw plattegrond. Hierdoor wordt alles tot op de millimeter nauwkeurig ingetekend en zult u op locatie niet voor verrassingen komen te staan. Het programma beschikt over praktisch alle producten op het gebied van evenementen. Daardoor kunnen wij alle gewenste objecten in kaart brengen, van podium tot toiletcabine. Mocht er toch iets ontbreken of heeft u een specifieke wens of ontwerp, kunnen wij in bijna alle gevallen (3D) CAD-bestanden inladen.

technische tekening

De noodzaak van een correcte plattegrond

Een plattegrond zorgt voor duidelijkheid naar alle betrokken partijen. Zo kunt u met de gemeente duidelijk afstemmen wat u van plan bent en hoe u de veiligheid van uw bezoekers gaat garanderen. Bijvoorbeeld het in kaart brengen van nooduitgangen, bezoekersstromen en afmetingen van publieksgebieden. Daarnaast geeft een plattegrond een goede weergave aan uw leveranciers en medewerkers. Zij zullen in een oogopslag een duidelijk beeld hebben bij wat u van plan bent als organisator. Dit zorgt ervoor dat alles volgens plan en efficiënt gebouwd kan worden.

Door een plattegrond te laten maken beschermt u zichzelf voor onvoorziene obstakels en creëert u duidelijkheid over uw plannen naar alle betrokken partijen.

Een correcte plattegrond is de basis van elk succesvol evenement!

Chris Lampe - CAD Tekenaar FreshGrooves Event Support