Starshade tent huren

Starshade tent huren

Starshade tent voor evenementen en bedrijven

De Starshade 800 tent, ook wel startent of stertent genoemd, is een prachtige ster vormige partytent die tal van toepassingen kent. Met zijn doorsnee van maar liefst 17 meter is er ruimte genoeg om 110 staanplaatsen of 74 zitplaatsen te creëren. En door zijn stervormige design behoudt u goed zicht naar buiten en kan u blijven genieten van de mooie omgeving. Onze Starshade 800 is in de kleur beige te huur, wat ons betreft de mooiste kleur. Daarnaast is het een 100% originele Starshade van de beste kwaliteit van Krekels Tenten in België, de marktleider in Starshade tenten.

Gemakkelijk op te bouwen in slechts 30 minuten!
Naast het strakke ontwerp van de Starshade 800 tent zit deze ook nog eens zeer vernuftig in elkaar. Met twee personen bouwen wij de tent in slechts 30 minuten bij u op locatie. Enige voorwaarde is dat de ondergrond zacht is (gras / zand etc) zodat wij de 6 anker pinnen kunnen slaan. Daarnaast is er een redelijk vlakke terrein benodigd met de minimale afmetingen van 18 x 18 meter. U hoeft geen rekening te houden met grote vrachtwagens of heftruck als u deze tent huurt. Wij brengen hem met een klein bestelbusje en hij past makkelijk door een standaard deur.
Met wat aanpassingen kunnen wij de Starshade 800 ook op verharde ondergronden bouwen, vraag naar de mogelijkheden.

Starshade tent huren

Bruiloften

De Starshade 800 is perfect voor een huwelijksfeest dat buiten georganiseerd wordt. Door zijn sierlijke vorm tovert deze tent elke locatie meteen om in een gezellige warme plek! Daarnaast biedt hij perfect bescherming tegen een eventuele regenbui of houdt hij juist uw gasten uit de zon.

Technische gegevens

Doorsnee: 17 meter
Hoogte: 5.9 meter
Doorloophoogte: 2.1 meter
Opbouwtijd: 30 minuten
Staanplaatsen: 110 pax.
Zitplaatsen: 74 pax.
Certificaat: Europees brandcertificaat DIN EN 13501
Extra: 100% wind en regenbestendig.

Starshade tent huren

Evenementen

Wij verhuren onze Starshade 800 tent met grote regelmaat aan diverse publieksevenementen. Voorbeeldlocaties zijn:  Gezellige overkapping bij de food uitgifte, chill-out ruimte, backstage bar of schaduwtent als de temperaturen hoog oplopen.

Wij leveren 24/7 en 365 dagen per jaar uit eigen voorraad!