Rijplaten huren

Rijplaten huren

Rijplaten huren voor uw evenement?

Rijplaten zijn van levensbelang voor het slagen van uw evenement! Stalen rijplaten dienen ter bescherming van de ondergrond en zorgen voor het begaanbaar houden van uw festivalterrein. Niet elk terrein is zonder meer geschikt voor een evenement en alles wat daar bij komt kijken.

rijplaten huren
rijplaten huren

Polyester & kunststof rijplaten

Voor het lichtere werk zijn er tevens polyester of kunststof rijplaten verkrijgbaar. Deze zijn niet geschikt voor zwaar vrachtverkeer maar zijn uitermate geschikt om bijvoorbeeld tijdelijke rijroutes te maken waar maar enkele keren met lichte machines gereden hoeft te worden. Deze zijn tevens gewoon met de hand te tillen dus zeer mobiel.

rijplaten huren

Stalen rijplaten

Als u op een onverharde locatie uw evenement wilt organiseren dan kunt u bijna niet om rijplaten heen. Bij de opbouw komen zeer veel transportbewegingen kijken, zoals grote vrachtwagen combinaties die alle event materialen op locatie komen leveren. Deze vrachtwagens zorgen voor een hoge belasting van het terrein. Daarnaast rijden er meestal ook één of meerdere ruwterrein heftrucks rond die alle materialen onderverdelen. Als u de ondergrond (een park met net gemaaid grasveld bijvoorbeeld) niet beschermd tegen al het zware verkeer dan kan er zeer veel schade gereden worden. Het leggen van stalen rijplaten biedt hier de uitkomst! Buiten het feit dat u achteraf geen kosten krijgt doorberekend van de terreinbeheerder voor de ontstane schade  (vaak een veelvoud van de inhuur van rijplaten) verzekerd u zichzelf er ook van dat u uw evenement zonder logistieke problemen of vertragingen kan opbouwen.

Op onverharde locaties waar zéér veel transportbewegingen zijn of de ondergrond simpelweg verhard dient te zijn, kunnen wij zogenaamde plateaus leggen. Hierbij wordt er een bepaald gebiedt in zijn geheel dichtgelegd met rijplaten. Denk bijvoorbeeld aan het terrein voor of achter een podium, een locatie waarop later een grote kermis attractie wordt gebouwd of een laad en los plek waar veel zwaar verkeer komt.

rijplaten huren