Majestic Dance Event

event support
Project Information

Opdrachtgever: VBA Events
Evenement: Majestic Dance Event
Locatie: Stadhuisplein Eindhoven
Bezoekers: 15.000 pax in 2 dagen
Website: www.vba-events.nl

De allereerste productie die FreshGrooves in opdracht produceerde: het Royal Dance Event in opdracht van Café Thomas. Inmiddels overgenomen door VBA Events onder de naam Majestic Dance Event. Dit evenement hebben wij jarenlang met veel plezier geproduceerd. In de beginjaren vond dit plaats op het Catharinaplein echter werd het te groot voor deze locatie en is het verhuist naar het Stadhuisplein in Eindhoven.

FreshGrooves verzorgde in opdracht van VBA Events de complete productie. De uitdaging zat hem voornamelijk in het feit dat de animo voor dit gratis toegankelijke evenement te groot was voor de locatie. Wij hebben hiervoor diverse oplossingen bedacht om maximaal rendement uit het plein te halen qua bezoekersaantallen.

Zo werd bijvoorbeeld het Vipdeck zo gesitueerd en ontworpen dat het over een bestaande fontein en parkeergarage heen gebouwd kon worden, dit leverde weer extra vierkante meters op die er eerst niet waren. Daarnaast werd het gehele podium óp het bordes van het Stadhuis gebouwd om nog meer ruimte te winnen. De gehele proces werd bedacht en uitgevoerd door FreshGrooves en uitgevoerd in combinatie met onze vaste leveranciers.