Podia & Constructies

Podia & Constructies

Podiumbouw, binnen & buiten!

Als je een podium of stage zoekt zit je bij FreshGrooves Event Support aan het juiste adres! Wij ontwerpen en bouwen al meer dan 10 jaar verschillende podia in opdracht van diverse klanten op diverse locaties. Naast indoor en outdoor podia worden we ook met regelmaat gevraagd voor het ontwerpen en uitwerken van speciale constructies.

buiten podium
binnen podium

Indoor podia

Het brede assortiment Layher Allround materiaal in combinatie met diverse custom made onderdelen zorgen er voor dat vrijwel alle denkbare indoor-constructies mogelijk zijn. Een groot podium in een hal voor duizenden mensen of een verhoging voor een bandje op een bruiloft, alles is mogelijk! U komt  met een idee of schets naar ons toe en wij werken dit verder naar wens voor u uit. Ook voor advies op het gebied van podia kunt u vrijblijvend contact opnemen.
FreshGrooves heeft podia gebouwd op overdekte locaties door heel Nederland heen, voorbeelden zijn Ahoy Rotterdam, Brabanthallen Den Bosch en het Beursgebouw in Eindhoven.

buiten podium

Outdoor Podia

Een buiten podium heeft vaak ongekende mogelijkheden en meestal minder beperkingen dan een binnen podium. Qua formaat kan er veelal veel groter gebouwd worden en als er obstakels in de weg staan hoeft dat geen probleem te zijn! FreshGrooves heeft al meerdere keren podia over fonteinen, parkeergarages, bankjes, sloten en andere obstakels gebouwd. Ook hier kunnen wij het gehele traject begeleiden: van locatie bezoek tot ontwerp tot de daadwerkelijke op en afbouw.
Bij een buiten podium komt er vaak meer kijken dan bij een podium dat binnen wordt gebouwd. Afgezien van de constructie dient er ook nagedacht te worden over het weer en de eventuele windbelasting. Deze zaken zijn zeer belangrijk om uiteindelijk uw evenement zonder problemen te laten verlopen. Andere zaken waar je in de open lucht rekening mee moet houden zijn de ondergrond (verhard / onverhard) maar bijvoorbeeld ook de bereikbaarheid van de locatie. Ook hier denken wij over mee en adviseren waar nodig.

layher constructie

Met het Layher Allround systeem kan praktisch alles gebouwd worden. Naast podia kan FreshGrooves bijvoorbeeld ook delay torens (t.b.v. geluid), decoratie torens, VIP-decks, front of house constructies, entree constructies en tijdelijke bruggen bouwen. Al deze constructies zijn veelal maatwerk en worden speciaal voor u op maat ontworpen en gebouwd.

Door de jarenlange ervaring in het ontwerpen en technisch uitwerken van podia en constructies is FreshGrooves Event Support de ideale partner!