Over ons

12
jaar

Sinds 2005 hebben wij in samenwerking met onze opdrachtgevers, leveranciers, crew & partners diverse toonaangevende evenementen mogen produceren!

245Georganiseerde evenementen
3500Optredens
375000Bezoekers per jaar
458vogeltjes horen fluiten
60tevreden klanten
100% inzet!

event support

FreshGrooves verzorgt technische en facilitaire producties voor uiteenlopende opdrachtgevers in de evenementenbranche. Hierbij worden we met vaste regelmaat ingezet vanaf de ontwerpfase tot en met het schoonvegen van het evenemententerrein. Met ruim tien jaar ervaring in publieksevenementen van 5000 tot 35000 bezoekers, weten organisatoren uit heel Nederland inmiddels hun weg te vinden naar FreshGrooves.

Evenementen verhuur

FreshGrooves probeert met haar verhuurprogramma een meerwaarde te bieden ten opzichten van de bestaande producten in de evenementen branche. Kijk op onze evenementen verhuur pagina naar de mogelijkheden.

Uitzendbureau

Naast producent van evenementen is FreshGrooves ook leverancier van sitecrew. Dankzij ons grote personeelsbestand kunnen we eenvoudig een gemotiveerd team samenstellen dat bijvoorbeeld één of meerdere dagen ondersteuning biedt bij het bouwen van podia of het plaatsen van hekken. Ook hebben we hoogwerker- en heftruckchauffeurs in ons bestand die ondersteuning kunnen bieden bij het laden, lossen en verplaatsen van materialen. FreshGrooves Event Support werkt dus niet alleen voor organisatoren. We worden ook met vaste regelmaat ingezet door podiumbouwers en andere facilitaire dienstverleners binnen de evenementenbranche.

marijn van roode
Marijn van RoodeEindbaas
marijn@freshgrooves.nl

Oprichter FreshGrooves Event Support

productie leider
Chris LampeCAD TEKENAAR
Chris@FreshGrooves.nl

CAD Tekenaar | Productieleider

Maarten OverwaterPlanning / Productieleider
Maarten@FreshGrooves.nl

HR / Planning / Productieleider

festival crew
The TeamHarde Werkers
Work@FreshGrooves.nl

De toppers!

remy rondeel
Remy RondeelProductieleider
remy@freshgrooves.nl

Project aansturing | hekkenbaas | kletsmajoor.

tycho klaasen
Thycho KlaasenVoorman
Thycho@freshgrooves.nl

Voorman | Chef Hef

Core business

FreshGrooves verzorgt technische en facilitaire producties voor uiteenlopende opdrachtgevers in de evenementenbranche. Hierbij worden we met vaste regelmaat ingezet vanaf de ontwerpfase tot en met het schoonvegen van het evenemententerrein.