Kabelgoten huren

Kabelgoten huren

Kabelgoten voor evenementen en bedrijven

Een van de hardlopers in ons verhuurprogramma: De kabelgoot. Op bijna elke evenement kom je ze wel tegen en doen ze waar ze goed in zijn: belangrijke kabels beschermen die van a naar b moeten. Wij hebben een speciale 4-kanaals kabelgoot in ons assortiment. Deze kabelgoten hebben in tegenstelling tot de 5-kanaals versie een twee keer zo brede goot die de mogelijkheid geeft om afwijkende maten kabels of bijvoorbeeld brandslangen te beschermen.

Onze kabelgoten zijn van de allerhoogste kwaliteit en zijn dé standaard in de evenementen industrie sinds 1995.  Ze zijn tevens DEKRA gecertificeerd en zijn daarom zeer breed in te zetten, van festival tot beursvloer en van sportevenement tot in de bouw. De kabelgoten zijn zeer robuust en zelfs een vrachtwagen kan er overheen rijden. De speciale non-slip bovenkant in combinatie met de felle gele kleur zorgt  voor een veilige, goed zichtbare kabelgoot die zonder problemen in publieksgebied gelegd kan worden. Tevens kan het scharnierende deksel gemakkelijk in de basis van de kabelgoot geklikt worden zodat het een net afgesloten geheel wordt, zonder dat het struikelgevaar oplevert.

Wij leveren de kabelgoten netjes per 25 stuks in een zogenaamde gitterbox. Deze transportboxen zijn makkelijk in gebruik en eenvoudige te verplaatsen doormiddel van een palletwagen of heftruck.

kabelgoot verhuur

Beschermen van kabels

De kabelgoten van FreshGrooves worden veruit het meeste gebruikt voor het beschermen van stroomkabels op locaties waar ze potentieel gevaar lopen. Denk hierbij aan publieksgebieden op een festival of bij een oversteek die gemaakt moet worden bij een straat.  Ook worden ze vaak gelegd tussen een podium en de FOH (Front of House). Hier beschermen ze naast stroomkabels ook diverse signaalkabels voor licht en geluid, onmisbaar dus!

kabelmat verhuur

Beschermen van bierleiding

Onze kabelgoten zijn uitermate geschikt om zogenaamde python bierleidingen met een diameter van 40 mm te beschermen. Dit komt goed van pas als er vanuit een biertank meerdere horeca punten aangesloten moeten worden. Tevens is het eenvoudig om een zogenaamde ´eiland bar´ te maken, terwijl de biertanks gewoon in de backstage staan en makkelijk toegankelijk zijn.Beschermen van waterslangen

Natuurlijk kunnen er ook waterslangen beschermd worden met de kabelgoten van FreshGrooves. Denk hierbij aan tyleen slangen die een weg moeten oversteken of aan een persleiding van maximaal 36 millimeter. Vraag naar de mogelijkheden!

Technische gegevens

Kanalen: 3x kanaal 34mm x 36mm, 1x kanaal 80mm x 36 mm
Belasting: belastbaar tot 5 ton per wiel
Gewicht: 11,5 kg per stuk
Afmetingen: lengte: 89 cm, breed 54,2 cm, hoogte 52 mm
Werkbereik: temperatuurbestendig tot -30° en + 60°
Resistent: bestand tegen oilie, zuren en benzine
Certificering: DEKRA, DIN 31000 en EN 61537 gecertificeerd

 

  1. <a href=”https://www.huren.nl/m6849/freshgrooves-event-support”
  2. style=”display: block; width: 160px; height: 160px; background: transparent url(‘https://www.huren.nl/widget/6849.png’) 0 0 no-repeat; text-indent: -3000em; position: relative;”
  3. onmouseover=”this.style.backgroundPosition = ‘0 -160px’;” onmouseout=”this.style.backgroundPosition = ‘0 0’;”>
  4. Beoordeel FreshGrooves Event Support op huren.nl
  5. </a>

Wij leveren 24/7 en 365 dagen per jaar uit eigen voorraad!