FAQ

Hoe kunnen we u helpen?

Niet gevonden waar je naar zocht? Kijk hier onder bij de meest gestelde vragen:

Evenementen producties

Wij zijn voornamelijk actief in de organisatie van publieksevenementen. Dat neemt niet weg dat wij ook op andere vlakken actief zijn. Daag ons uit!

Je hebt zoveel controle als dat je zelf wilt! Voor sommige klanten regelen wij alles van A tot Z  en komen zij alleen tijdens het evenement kijken. Andere klanten zijn nauw betrokken  bij de productie en worden continu op de hoogte gehouden. U bepaalt zelf wat het beste voor u werkt. Lees hier meer!

Omdat wij al jarenlang nauw samenwerken met onze leveranciers hebben we strakke inkoopkortingen weten te bedingen. Maar let op: het is bij ons altijd een goede afweging tussen prijs en kwaliteit.

Crew

Dit is mogelijk, uiteraard onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij kunnen vaak bij de aanvraag al aangeven hoe groot we de kans achten dat de last minute diensten ingevuld kunnen worden.

Nee! Aangezien ons werk heel vaak in het weekend is of juist op feestdagen berekenen we hier geen meerkosten voor. Uitzondering daar op zijn 31 december en 01 januari.

Als je crew inhuurt dient er tenminste 4 uur gewerkt te worden.

Verhuur

Geen probleem, onze kabelgoten zijn geschikt om met de grootste vrachtwagens overheen te rijden, tot 5 ton per wiel! Lees hier meer! 

In totaal 5 kabels en/of slangen tot 38 mm kunnen probleemloos beschermd worden. Indien er meer beschermd dient te worden kan er voor gekozen worden om meerdere kabelgoten naast elkaar te leggen.

Een kabelgoot is 90 cm lang. Houdt hier dus ook rekening mee bij uw bestelling: het aantal meter gedeeld door 0.9

Voorbeeld:  50 meter kabelgoot nodig:  50: 0.9= 55,5  = 56 kabelgoten benodigd.

Wij vragen altijd of u meters of stuks besteld!

Dat hangt af van het gebruik. Op een vaste locatie zoals een fabriekshal of autogarage kan je uitgaan van ± 300 m2 per machine. Voor een festivaltent of evenementenhal zullen wij een advies op maat geven.

Nee, de machine werkt op basis van verdamping. Vandaar de naam: Verdampingskoeler!

Geen probleem! De Portacool heeft ook een speciale vulopening aan de voorkant waardoor heel gemakkelijk de interne tank gevuld kan worden. Afhankelijk van de omstandigheden is dat genoeg om 4 uur te koelen. Is dat te weinig? Wij verhuren speciale buffertanks van 1000 liter om er bij te zetten, hiermee kan probleemloos de gehele dag gekoeld worden. Lees hier meer! 

Wij hebben alle benodigde certifcaten van de Starshade beschikbaar waar eventueel de brandweer of gemeente om kan vragen.