Event support

Event support

FreshGrooves Event Support laat je productie soepel verlopen!

FreshGrooves verzorgt technische en facilitaire producties voor uiteenlopende opdrachtgevers in de evenementenbranche. Hierbij worden we met vaste regelmaat ingezet vanaf de ontwerpfase tot en met het schoonvegen van het evenemententerrein. Met ruim tien jaar ervaring in publieksevenementen van 5000 tot 35000 bezoekers, weten organisatoren uit heel Nederland inmiddels hun weg te vinden naar FreshGrooves.

Of het nu de tekentafel betreft of een latere productiefase, afhankelijk van je wensen als organisator kunnen we instappen waar en wanneer je wilt. Zo kunnen we tot in het kleinste detail het terrein intekenen op een plattegrond en ontwerpen we de meest verbazingwekkende podia. We nemen volledige vergunningstrajecten uit handen en verzorgen de communicatie met alle betrokken partijen.

Van A tot Z dragen we zorg voor een vlekkeloze productie. Dit betekent dat je als organisator letterlijk geen omkijken meer hebt naar je technische productie. FreshGrooves regisseert alles. Van hekwerk en rijplaten tot toiletten en kassa’s, en van tenten en vloeren tot dranghekken, stroom en terreinverlichting. Met andere woorden, FreshGrooves Event Support laat je productie soepel verlopen!

evenementen organisatie

Outdoor Locaties

Goffertpark, Nijmegen
Leijpark, Tilburg
Arenapark, Amsterdam
De Griend, Maastricht
Terrein Top Events, Nuland
IJzerenman, Eindhoven
Karpendonkse plas, Eindhoven
Paterskerk, Eindhoven
Stadhuisplein, Eindhoven
Catharinaplein, Eindhoven
Lichtplein, Eindhoven
18 septemberplein, Eindhoven
Markt, Eindhoven
Markt, Valkenswaard
Markt, Arnhem
Markt, Haarlem
NAC P5, Breda

Indoor Locaties

Ahoy Rotterdam
Brabanthallen Den Bosch
Beursgebouw Eindhoven
IJsselhallen Zwolle
Galgenwaard Stadion, Utrecht
Mecc, Maastricht
Silverdome, Zoetermeer

evenementen organisatie

Van hekwerk en rijplaten tot toiletten en kassa’s, en van tenten en vloeren tot stroom en terreinverlichting, wij regelen het complete plaatje.

Marijn van Roode - Eigenaar FreshGrooves Event Support