Evenementen verhuur

Evenementen verhuur

Huren bij FreshGrooves Event Support

FreshGrooves Event Support is van oorsprong een productie bedrijf en verzorgt technische en facilitaire producties voor uiteenlopende opdrachtgevers in de evenementenbranche. Met zo’n 30 verschillende producties per jaar komen wij dagelijks in aanraking met materialen die ingehuurd moeten worden. Een deel van die producten verhuurd FreshGrooves zelf.

Kabelgoten

FreshGrooves probeert met haar verhuurprogramma een meerwaarde te bieden ten opzichten van de bestaande producten in de evenementen branche. Goed voorbeeld hiervan is de 4 kanaals kabelgoot. De standaard in de evenementenbranche is een 5 kanaals versie. Een voordeel van de 4 kanaals kabelgoot is dat er bredere leidingen of kabels door beschermd kunnen worden. Tevens is het mogelijk om een brandslang door de kabelgoten te leggen, iets wat met een 5 kanaals kabelgoot niet gaat. Klik hier voor meer informatie (link naar kabelgoot).

kabelgoot verhuur

Portacool verdampingskoeler

Sinds 2016 zitten er Portacool verdampingskoelers in het verhuur assortiment van FreshGrooves. Deze koelingen zitten tussen een normale ventilator en een airco in, maar hebben de voordelen van beide! Het model dat wij aanbieden is een Jetstream 260, geschikt voor een oppervlakte van 300 m2 en een luchtverplaatsing van 21.000 m3. Klik hier voor meer informatie (link naar kabelgoot).

evenementen verhuur

Leveren of Afhalen

Wij kunnen ons gehele assortiment 24/7 en 365 dagen per jaar, mits tijdig aangevraagd, op vrijwel elke locatie leveren. Het is tevens mogelijk om producten af te halen bij ons pand in Waalre, regio Eindhoven.

Ontbreekt er iets in ons assortiment? Kunt een bepaald product niet vinden op onze website? Of wilt u een product zelf niet aanschaffen maar wel met gemak kunnen inhuren tegen een nette prijs? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden, FreshGrooves helpt u graag verder.


evenementen verhuur waalre

Wij leveren 24/7 en 365 dagen per jaar uit eigen voorraad! Vraag vrijblijvend een offerte aan.