Evenementen advies

Evenementen advies

FreshGrooves Event Support adviseert

Door de jaren heen heeft het team van FreshGrooves Event Support enorm veel ervaring opgedaan op het gebied van evenementen. Deze ervaring is elke dag weer van onschatbare waarde voor het werk wat we doen. En we blijven leren!

Door met FreshGrooves samen te werken krijgt u automatisch beschikking over de ervaring die wij in meer dan 10 jaar hebben opgebouwd. Denk bijvoorbeeld aan de indeling van uw evenement of hoe de bezoekersstromen lopen. Of wilt u weten of er genoeg bar uitgiftes zijn zodat uw bezoekers snel geholpen worden? Met ons advies valt er vaak meer uit een bestaande opzet of indeling te halen.

De afgelopen jaren hebben wij een enorm netwerk opgebouwd met bedrijven en leveranciers. Door dit netwerk kunnen wij zeer scherp en tegen de beste voorwaarden materialen inkopen. FreshGrooves weet welke partijen goede materialen leveren en tegen welke prijs. Daarnaast zijn de lijntjes kort waardoor er efficiënt gewerkt kan worden. Vooral bij last-minute aanvragen is dit waardevol.

evenementen advies
evenementen advies

Vergunning traject

Een zeer belangrijk aspect binnen de organisatie van een evenement is de vergunning aanvraag. Hier komt vaak meer bij kijken dan alleen een formuliertje invullen. FreshGrooves regelt uw complete vergunningaanvraag, van het eerste contact met de gemeente tot de laatste evaluatie op het gemeentehuis. Dit traject hebben wij al reeds honderden keren uitgevoerd waardoor we de ideale partner zijn om te bemiddelen tussen de organiseren partij en de gemeente.

technische tekening

Technische tekening

Een technische tekening zorgt voor duidelijkheid naar alle betrokken partijen. Zo kunt u met de gemeente duidelijk afstemmen wat u van plan bent en hoe u de veiligheid van uw bezoekers gaat garanderen. Het in kaart brengen van nooduitgangen, bezoekersstromen en afmetingen van publieksgebieden zijn hier enkele voorbeelden van.

Wij adviseren u graag, neem contact op voor meer informatie.

Marijn van Roode - Eigenaar FreshGrooves Event Support